Tennis

Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby

Kunstgræs gør anlægget attraktivt

Der er en stigende tendens til, at både tennisspillere og klubber foretrækker kunstgræs til tennisbanerne, hvad end der er tale om renovering af belægningen eller nyanlæg. Kvaliteten af en bane med kunstgræs gør anlægget langt mere attraktivt, og det skyldes i høj grad, at kunstgræsset gør det muligt at spille i stort set alt slags vejr. Herudover lever de spillemæssige egenskaber op til alle internationale standarder.

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du have et uforpligtende tilbud? Så tag fat i os på 66 18 50 46, skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld formularen herunder.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Ruderdal Tennisklub Holte

Ruderdal Tennisklub Holte

ITF® certificerede banesystemer

Som ved alle vores øvrige kunstgræstyper til sport bliver tennisgræsset produceret hos Limonta Sport i Italien. NKI leverer og monterer græsset i et kit med opstregning, og du kan selv vælge, om du vil have en helt grøn bane, eller om en teglrød bane med grøn zone passer bedre til dine behov.

Alle vores banesystemer er certificeret af ITF® (International Tennis Federation), og kunstgræsset er dermed specifikt defineret med både opspring og hastighed. Dette er sammenlagt din garanti for at få en slidstærk og gennemtestet kunstgræsbane som kan opfylde alle krav til spillemæssige egenskaber.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på både renovering og nyanlæg af jeres tennisbaner. Vi sidder klar på telefonnummeret 66 18 50 46 og maildressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen øverst på siden.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK