Om Nordisk Kunstgræs Import

NKI har, i over 15 år, leveret kunstgræs til sportsklubber, arkitekter, legepladser og private. Vi anser værdien af det færdige resultat, som vores visitkort, og du skal derfor, som kunde, forvente at modtage kunstgræs leveret i den højeste kvalitet og med fokus på, at dit kunstgræs er tilpasset de krav, du stiller til netop de funktionelle behov du har, i hvert enkelt tilfælde.

At vores overbevisning om, at vi tilbyder markedets bedste kompetencer inden for kunstgræs, er sand, bekræftes kun af at vi, i sommeren 2012, havde fornøjelsen af at anlægge Danmarks første superligabane i kunstgræs hos de danske mestre fra FC Nordsjælland, i Farum Park.

Kunstgræs er et meget visuelt produkt og derfor vil NKI, til enhver tid, meget gerne fremsende prøver på den type græs, som du overvejer. Vi lægger stor vægt på, at give dig et overblik over alle de muligheder, som kunstgræs vil kunne give dig, så derfor kan du altid forvente en seriøs og grundig rådgivning, hvis du kommer i tvivl og ønsker at vi skal kontakte dig.

Fordelene ved kunstgræs er åbenlyse og da vi kender alle fordommene omkring kunstgræs, tør vi godt garantere, at du bliver overrasket, når du opdager den verden som åbner sig, med den udvikling, som denne type belægning har været igennem, inden for de seneste år.

Derfor er vi også helt sikre i vores sag når vi hos NKI påstår at ”Ingen slår vores græs”

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK