Multisport

Multisportsbaner er en fantastisk måde at skabe et samlingssted i lokalområdet, på en skole eller i en sportsklub, og hos NKI har vi kunstgræs til alle de aktiviteter, man kan ønske sig på et multisportsanlæg.

Professionel leverandør med 15 års erfaring

NKI har mere end 15 års erfaring fra branchen, og vi kan altid hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger. Lad os tage en snak om, hvad du ønsker dig - om dit anlæg eksempelvis primært skal have vægt på fodbold, eller om du har behov for et anlæg, hvor der også skal kunne dyrkes håndbold, tennis, basket- og volleyball.

Kort sagt: Vi leverer og rådgiver om belægningen til lige præcis dit behov. Interesseret i at høre mere? Så ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hotel Comwell SPORT Rebild Bakker

Hotel Comwell SPORT Rebild Bakker

Vi finder den rette løsning til dig

Der er en væsentlig forskel på, om multisportsbanen skal anlægges på en skole eller i en idrætsklub, hvor banen kommer til at blive brugt af mange forskellige mennesker hver dag, eller om der eksempelvis skal etableres et anlæg, hvor belægningen primært vil blive brugt af mindre børn.

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt, der svarer til dine behov og ønsker for kunstgræs, indfyld, vedligehold og andre væsentlige elementer. På den måde sikrer vi, at våde brugere og bygherre får maksimal glæde af anlægget.

Vissenbjerg G & IF

Vissenbjerg G & IF

Førstevalg hos førende leverandører

Vi har vore egne montageteams som arbejder i hele landet, ligesom vi også har et netværk af særdeles kompetente samarbejdspartnere til at udføre det aftalte anlægsarbejde.

Det er derfor ikke nogen tilfældighed, at NKI er det åbenlyse førstevalg, når de førende leverandører af bandesystemer, skal bruge kunstgræs.

Få et tilbud - helt uforpligtende

Har du spørgsmål til vores produkter og vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også altid gerne et helt uforpligtende tilbud. Du kan få fat på os på telefonnummeret 66 18 50 46, eller du kan skrive en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK