Logogræs

Uanset om du vil fremhæve dit logo på en messe, eller om du gerne vil integrere din klubs logo direkte i baneinstallationen, giver logogræs dig en helt unik mulighed for at eksponere et budskab på en effektiv og meget æstetisk måde.

Logogræs i Karrebæksminde

Få rådgivning fra erfarne eksperter

Hos NKI har vi arbejdet med bl.a. logogræs i mere end 15 år, og vi kan derfor vejlede dig om de mange spændende muligheder, og sammen kan vi finde frem til, hvad der passer bedst til lige præcis din bane eller dit projekt. Vi er altid til at komme i kontakt med, og har medarbejdere siddende klar til at hjælpe på telefon 66 18 50 46 og på mailadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen længere nede på siden, hvis du gerne vil ringes op.

Logogræs i Farum Park

Logogræs i Farum Parken

Logogræs i samme fiber som fodboldbanen

Såfremt planlægningen giver mulighed for det, kan vi producere logogræsset i nøjagtig samme fiber som selve fodboldbanen er udført i. Det giver et virkelig flot resultat, og får logoet til at stå knivskarpt på banen.

Logogræs i FCN

Logogræsset produceres med farvede fibre og er altså dermed fuldstændig UV-bestandigt

reklamer

Mange muligheder for logo

Hvis fodboldbanen ikke er udført i kunstgræs, er der oftest en form for anden belægning i forbindelse med sider og udskiftningsbænke. Disse områder kan med fordel udnyttes til eksponering af sponsorer eller klubbens logo. Se bl.a. eksemplet herunder:

reklamer hos tredor

Effektiv eksponering med kunstgræs

Kunstgræs kan bruges i rigtig mange forbindelser, og bl.a. til brug på messer, foran dit domicil eller i dit mødelokale er det en anderledes og yderst effektiv eksponeringsmulighed

eksempler

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med logogræs? Så kontakt os endelig - enten på 66 18 50 46, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK