Legepladser

Kunstgræs er en oplagt mulighed ved anlæg af legepladser. Vores landskabsgræs er både behageligt og praktisk, og så kan det indgå i et system til certificeret faldhøjde. Vores legepladsgræs lagerføres i 6 forskellige farver, og dermed er mulighederne for at skabe et levende og stimulerende miljø på legepladsen uendelige.

Vil du høre mere? Så kontakt os og lad os tage en snak om, hvad du har brug for til dit projekt. Vi giver også gerne et tilbud - helt uforpligtende. Ring til os på telefon 66 18 50 46, send en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Børnehuset Isbjørnen Valby

Børnehuset Isbjørnen Valby

En af markedets stærkeste kunstgræstyper

Til specifikke legeområder - f.eks. under rutchebaner og ved trampoliner - tilbyder vi en af markedets allerstærkeste kunstgræstyper. Dette produkt er specielt udviklet til at indgå i systemer, hvor kravet om slidstyrke og sikkerhed er i højsædet.

Legeplads Kompan

Trampolinareal med HIC certificeret faldhøjde på 2,8 m.

Kunstgræs på legepladsen giver en unik mulighed for at skabe et behageligt og smukt område, selv på mudrede og problematiske arealer.

Legeplads Kompan 2

Legeplads Kompan

Underleverandør til Danmarks førende legepladsproducenter

Når du handler med os, handler du samtidig med de absolut bedste producenter af legepladser i hele Danmark. NKI er nemlig underleverandør til landets førende legepladsproducenter, og derfor har vi stor erfaring i både belægning, sikkerhed og æstetik i forhold til kunstgræs på legepladsen.

visuel indlæring 1

Visuel Indlæring

Visuel indlæring

Kunstgræs åbner også mulighed for visuel indlæring. Børn lærer forskelligt, og langt fra alle børn er bygget til at sidde stille på en stol og lytte, når de skal lære noget nyt. Udnyt belægningen på legepladsen eller multibanen, og gør disse populære områder til en aktiv del af indlæringsmiljøet.

Ved at gøre brug af visuel indlæring i kunstgræsset rammer man SE-, RØRE- og GØRE-børnene lige der, hvor deres ”indlæringskanaler” er mest optimale.

De forskellige indlærings-designs kan bruges i undervisningen, men gavner også den ubevidste indlæring, når børnene færdes på skolens arealer – både i timerne og i frikvarteret.

Hent vores katalog med muligheder for kunstgræs til visuel læring her.
visuel indlæring 1

Visuel Indlæring

Få et tilbud - helt uforpligtende

Der er enormt mange muligheder for at skabe flotte og engagerende legeområder med kunstgræsbelægning. Kontakt os for at høre mere og hiv endelig også fat i os, hvis du er interesseret i at få et tilbud på din opgave. Det er helt uforpligtende. Du kan få fat på is telefonisk på 66 18 50 46, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ved at udfylde kontaktformularen, der ligger længere oppe på siden.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK