Legepladser

Kunstgræs er en oplagt mulighed ved anlæg af legepladser.

Ved ophold er vores landskabsgræs både behageligt og praktisk og kan ligeledes indgå i et system til certificeret faldhøjde.

Vores legepladsgræs lagerføres i 6 forskellige farver. Dermed er mulighederne for at skabe et levende og stimulerende miljø på legepladsen uendelige.

Børnehuset Isbjørnen Valby

Børnehuset Isbjørnen Valby

Til specifikke legeområder under rutchebaner og ved trampoliner, tilbyder vi en af markedets allerstærkeste kunstgræstyper som er specielt udviklet til at indgå i systemer, hvor kravet om slidstyrke og sikkerhed er i højsædet

Legeplads Kompan

Trampolinareal med HIC certificeret faldhøjde på 2,8 m.

Kunstgræs på legepladsen giver en unik mulighed for at skabe et behageligt og smukt område på mudrede og problematiske arealer.

Legeplads Kompan 2

Legeplads Kompan

NKI er underleverandør til landets førende legepladsproducenter. Derfor har vi stor erfaring i belægningen, sikkerhed og æstetik når du overvejer kunstgræs på legepladsen.

visuel indlæring 1

Visuel Indlæring

Visuel indlæring

Kunstgræs åbner også mulighed for visuel indlæring. Børn lærer forskelligt, og langt fra alle børn er bygget til at sidde stille på en stol og lytte, når de skal lære noget nyt.

Udnyt belægningen på legepladsen eller multibanen, og gør disse populære områder til en aktiv del af indlæringsmiljøet.

Ved at gøre brug af visuel indlæring i kunstgræsset rammer man SE-, RØRE- og GØRE-børnene lige der, hvor deres ”indlæringskanaler” er mest optimale.

De forskellige indlærings-designs kan bruges i undervisningen, men gavner også den ubevidste indlæring, når børnene færdes på skolens arealer – både i timerne og i frikvarteret.

Hent kataloget her
visuel indlæring 1

Visuel Indlæring

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK