NKI HYBRIDGRÆS – naturligt, forstærket sportsgræs

hybridgræs

Hybridgræs

Hybridgræs har været undervejs i en årrække, men endnu har ingen producent formået at få det optimale produkt ud af anstrengelserne. Men det er slut nu. NKI lancerer nu et revolutionerende, armeret græssystem, der kombinerer det bedste fra naturligt græs og kunstigt græs i nyeste hybrid-teknologi.

Vil du høre mere om det fantastiske produkt, der bl.a. er blevet brugt på Zenith Arena i Skt. Petersborg under VM i 2018? Så tag endelig fat i os. Vi har mange års erfaring fra branchen og er stolte af nu også at kunne tilbyde enestående hybridgræsløsninger til vores kunder. Ring på 66 18 50 46, skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld formularen herunder.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Græs fra markedets førende producenter

NKI’s kunstgræsproducent Limonta Sport har med Mixto igen manifisteret sig som en af markedets absolutte førende producenter. I tæt samarbejde med firmaet Rappo, der er kendt for deres store know how omkring græsfrø og vækstlag, har Limonta brugt mange kræfter på at ”mikse” det bedste fra kunstgræs med det bedste fra naturligt græs.

mixto closeup

Mixto - Naturligt, stærkt og stabilt hybridgræssystem

Resultatet er blevet Mixto – et hybridgræssystem, der bibeholder de naturlige spilegenskaber fra naturligt græsunderlag, men i en stærkere, ”armeret” og mere stabil udgave. Mixto systemet gør det muligt at øge spillefrekvensen med helt op til 3 gange (sammenlignet med normalt græsunderlag), og sætter således nye standarder for, hvad der er muligt på en ”naturlig” fodboldplæne i forhold til slitage. Men det nye NKI hybridgræs-system opnår man et meget slidstærkt underlag, samtidig med at den naturlige spilleoplevelse, som fodboldspillere værdsætter, bevares til fulde.

Den naturlige spilleoverflade forstærkes med ca. 13-15 % kunstgræs, og fremstår således stadig autentisk og naturlig – blot mere hårdfør og ekstra modstandsdygtig overfor slitage.

Vores græs brugt til VM 2018 i Rusland

Vi har siden starten troet fuldt og fast på vores produkt, og det er der mange andre, der også har. I januar 2018 høstede vi en stor portion af vores græs i Odense, og fik det transporteret i kølebiler direkte til Rusland. Her blev det installeret på VM-stadionet Zenith Arena af Mixtos eget montageteam på en forberedt bund. Vi er enormt stolte af at være leverandør til et så stort arrangement.

Se TV2’s dækning af historien på dette link:
- http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-14-messi-og-neymar-skal-spille-paa-dansk-graes-til-sommer

Zenit Arena Sct.

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

En anden succeshistorie, som vi er stolte af at have været en el af, er Brøndby Stadion, der i foråret 2016 besluttede at skifte til Mixto hybridgræs. Systemet blev det første af sin art i Superligaen, og blev installeret i sommerpausen 2016. Kombinationen af det rigtige produkt og ikke mindst et fornemt stykke groundsman-arbejde gjorde, at Brøndby på blot én sæson gik fra at være næstdårligste bane i Superligaen til at blive kåret til ”Bedste Bane i Superligaen 2016/2017” af Spillerforeningen, altså valgt af spillerne selv.

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

Hør mere og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, er du nysgerrig efter at høre mere om Mixto hybridgræs, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så hører vi gerne fra dig, enten på 66 18 50 46, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller via kontaktformularen længere oppe på siden. Med mere end 15 år i branchen og erfaring fra en lang række projekter fra glade og tilfredse kunder vejleder vi dig gerne til at finde de rigtige løsninger til dig, din bane og dit projekt.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK