NKI HYBRIDGRÆS – naturligt, forstærket sportsgræs

hybridgræs

Hybridgræs

Hybridgræs har været undervejs i en årrække, men endnu har ingen producent formået at få det optimale produkt ud af anstrengelserne. Men det er slut nu. NKI lancerer nu et revolutionerende, armeret græssystem, der kombinerer det bedste fra naturligt græs og kunstigt græs i nyeste hybrid-teknologi. Lad os præsentere Mixto.

mixto closeup

NKI’s kunstgræsproducent Limonta Sport har med Mixto igen manifisteret sig som en af markedets absolutte førende producenter. I tæt samarbejde med firmaet Rappo, der er kendt for deres store know how omkring græsfrø og vækstlag, har Limonta brugt mange kræfter på at ”mikse” det bedste fra kunstgræs med det bedste fra naturligt græs.

Resultatet er blevet Mixto – et hybridgræssystem, der bibeholder de naturlige spilegenskaber fra naturligt græsunderlag, men i en stærkere, ”armeret” og mere stabil udgave. Mixto systemet gør det muligt at øge spillefrekvensen med helt op til 3 gange (sammenlignet med normalt græsunderlag), og sætter således nye standarder for hvad der er muligt på en ”naturlig” fodboldplæne i forhold til slitage. Men det nye NKI hybridgræs-system opnår man et meget slidstærkt underlag, samtidig med at den naturlige spilleoplevelse, som fodboldspillere værdsætter, bevares til fulde.

Den naturlige spilleoverflade forstærkes med ca. 13-15 % kunstgræs, og fremstår således stadig autentisk og naturlig – blot mere hårdfør og ekstra modstandsdygtig overfor slitage.

FYNSK HYBRIDGRÆS TIL VM-STADION I SKT. PETERSBORG

I det nordlige Odense ligger Skandinaviens eneste nursery for hybridgræs groet som færdigt rullegræs. Systemet hedder Mixto, og er udviklet i samarbejde med NKI’S italienske samarbejdspartner. Lige før julen 2017 faldt det endeligt på plads, at NKI skulle levere rullegræs til Zenith Arena I Skt. Petersborg, hvorpå der skal spilles VM til sommer.

Græsset blev høstet i Odense medio januar 2018 og dernæst kørt direkte i kølebiler til Rusland, hvor det vil blev installeret inde på stadion af Mixto’s eget montage-team på en forberedt bund.

Se TV2’s dækning af historien på dette link:
- http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-14-messi-og-neymar-skal-spille-paa-dansk-graes-til-sommer

Zenit Arena Sct.

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

Efter flere sæsoner med voldsom kritik af græssets forfatning på Brøndby Stadion stod Brøndby i foråret 2016 ved en skillevej. Noget måtte gøres.

Man afsøgte markedet for muligheder, og valget faldt på Mixto hybridgræs. Systemet blev det første af sin art i Superligaen og installeret i sommerpausen 2016.

Resultatet af anstrengelserne taler for sig selv. Kun 12 måneder senere var billedet vendt fuldstændig på hovedet på Vestegnen. Kombinationen af det rigtige produkt og ikke mindst et fornemt stykke groundsman-arbejde gjorde, at Brøndby på blot én sæson gik fra at være næstdårligste bane i Superligaen til at blive kåret til ”Bedste Bane i Superligaen 2016/2017” af Spillerforeningen, altså valgt af spillerne selv…

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK