NKI HYBRIDGRÆS – naturligt, forstærket sportsgræs

hybridgræs

Hybridgræs

Hybridgræs har været undervejs i en årrække, men endnu har ingen producent formået at få det optimale produkt ud af anstrengelserne. Men det er slut nu. NKI lancerer nu et revolutionerende, armeret græssystem, der kombinerer det bedste fra naturligt græs og kunstigt græs i nyeste hybrid-teknologi. Lad os præsentere Mixto.

mixto closeup

NKI’s kunstgræsproducent Limonta Sport har med Mixto igen manifisteret sig som en af markedets absolutte førende producenter. I tæt samarbejde med firmaet Rappo, der er kendt for deres store know how omkring græsfrø og vækstlag, har Limonta brugt mange kræfter på at ”mikse” det bedste fra kunstgræs med det bedste fra naturligt græs.

Resultatet er blevet Mixto – et hybridgræssystem, der bibeholder de naturlige spilegenskaber fra naturligt græsunderlag, men i en stærkere, ”armeret” og mere stabil udgave. Mixto systemet gør det muligt at øge spillefrekvensen med helt op til 3 gange (sammenlignet med normalt græsunderlag), og sætter således nye standarder for hvad der er muligt på en ”naturlig” fodboldplæne i forhold til slitage. Men det nye NKI hybridgræs-system opnår man et meget slidstærkt underlag, samtidig med at den naturlige spilleoplevelse, som fodboldspillere værdsætter, bevares til fulde.

Den naturlige spilleoverflade forstærkes med ca. 13-15 % kunstgræs, og fremstår således stadig autentisk og naturlig – blot mere hårdfør og ekstra modstandsdygtig overfor slitage.

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

Efter flere sæsoner med voldsom kritik af græssets forfatning på Brøndby Stadion stod Brøndby i foråret 2016 ved en skillevej. Noget måtte gøres.

Man afsøgte markedet for muligheder, og valget faldt på Mixto hybridgræs. Systemet blev det første af sin art i Superligaen og installeret i sommerpausen 2016.

Resultatet af anstrengelserne taler for sig selv. Kun 12 måneder senere var billedet vendt fuldstændig på hovedet på Vestegnen. Kombinationen af det rigtige produkt og ikke mindst et fornemt stykke groundsman-arbejde gjorde, at Brøndby på blot én sæson gik fra at være næstdårligste bane i Superligaen til at blive kåret til ”Bedste Bane i Superligaen 2016/2017” af Spillerforeningen, altså valgt af spillerne selv…

Mixto hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

Udviklet af www.online-results.dk