Golf

Få det perfekte golfanlæg! Vi leverer professionelle kunstgræsløsninger til golfklubber, minigolf på campingpladser og institutioner, og vi sørger også gerne for puttinggreens til haven derhjemme.

Det perfekte golfanlæg - året rundt

Med kunstgræs er der mulighed for at have et perfekt golfanlæg hele året. Med vores løsninger, kan der være golf på programmet uanset årstiden, og I vil have mulighed for at spille i stort set al slags vejr.

Lad os tage en snak om dine ønsker og behov og sammen finde det perfekte anlæg til dig. Ring på 66 18 50 46, skriv på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld vores kontaktformular - så ringer vi dig op lige så snart vi kan.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Muligheder, der passer til dine behov

Der kan være store forskelle på de enkelte installationer. Derfor tilbyder vi forskellige kunstgræstyper, så der altid er en løsning, der passer til netop dine behov - og til dine krav om eksempelvis mængden af vedligehold.

Minigolfanlæg Valdemars Slot

Minigolfanlæg Valdemars Slot

Rådgivning for private og professionelle

Når man skal etablere et anlæg beregnet til golf kræver det indsigt i sværhedsgrad og spillemæssige behov. Derfor samarbejder NKI bl.a. med RoyalGreen om anlæg og rådgivning i alt fra private anlæg og til de professionelle installationer.

Mere end 15 års erfaring

I mere end 15 år har NKI leveret til både private, sportsklubber, lagepladser, arkitekter og en lang række andre kunder. Vi kender med andre ord branchen bedre end nogen anden, og alle vores medarbejdere står klar med kyndig og professionel rådgivning. På den måde sikrer vi os, at du altid får den bedste løsning og de bedste produkter.

www.royalgreen.dk

www.royalgreen.dk

Kontakt os og få et tilbud

Uanset om du selv ønsker at udføre bundarbejdet eller vil have et tilbud på hele din installation, er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder. Hvis du får brug for et overblik over din kommende installation, tilbyder vi gerne - helt uforpligtende - en tegning over de løsninger, vi mener er indenfor dine rammer. Ring os op på 66 18 50 46, skriv til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld vores kontaktformular.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK