Fodboldgræs

Nordisk Kunstgræs

SoccerPro Max S ®

Vores bedste kunstgræs til fodbold.
En 3-punktsforstærket fiber, baseret på strukturen i den naturlige rajgræs.

fodboldgræs

SoccerPro Max S® besidder en meget høj slidstyrke og tæthed i græssets backing. Fibren har en uhørt høj genrejsningsevne og er den helt optimale løsning, udviklet specielt til kombinationen af minimalt vedligehold og de bedste fodboldfunktionelle egenskaber. SoccerPro Max S® er bl.a. installeret hos FC Nordsjælland i Farum Park, Cesena i den italienske Serie A samt i klubber som Ajax Amsterdam, AC Milan, Atletico Madrid osv. Dette er dog ikke ensbetydende med, at den kun anvendes til de helt elitære anlæg. Mindre klubber, som ønsker den optimale bane, har derfor også investeret i denne græstype. Klik her for en samlet liste over referencerne i det meste af verden. Du kan se udtalelser for vores installationer under referencer.

Nordisk Kunstgræs

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

SoccerPro Duo Shape

SoccerPro Duo Shape er det perfekte produkt til specielt kommunale fodboldbaner, hvor brugsfrekvensen er høj og der samtidig fordres suveræne spillemæssige egenskaber.

Kombinationen af de to fibertyper sikrer ensartet boldrul samt eliminerer de potentielt svage steder i et U eller V fiber, hvor disse typer over tid oftest brydes de samme steder.

Slidstyrken i Duo Shape er uhørt høj, og denne type kunstgræs opfylder BÅDE de spillemæssige krav til FIFA** samt de krav som stilles til styrken i et FIFA* system. Ligesom vores øvrige sportsgræstyper leveres Duo Shape naturligvis med den miljø- og slidoptimerede PU-backing som standard.

duo shape

PU-backing

Alt kunstgræs til fodbold fra NKI leveres med PU-Backing frem for den normale Latex UDEN MERPRIS, hvilket betyder:
Mere slidstærk: PU-backing afvasker ikke over tid og er dermed en væsentlig forbedring af backingens egenskaber til at ”låse” fibren.
Mere miljøvenlig: PU-backing gør det samlede tæppe 100 % genanvendeligt, når belægningen skal skiftes. Produktion af tæppet kræver mindre energi og i kraft af, at der ikke forekommer afvaskning af backingen over tid, er nedsivningen fra belægningen formindsket.

SoccerPro MF Diamond ®

En diamantformet fiber som fremstår en anelse mere blød, men er den helt prisrigtige løsning til en FIFA** installation.

Det er en æstetisk meget flot tofarvet kunstgræs, som til fulde indfrier de forventninger som spillere, trænere og beslutningstagere stiller til en kunstgræsbane.
SoccerPro MF Diamond ® er også udviklet specielt med henblik på høj genrejsningevne og fibertæthed, således at slidstyrke, minimering af vedligehold og fodboldfunktionelle egenskaber går op i en højere enhed. Denne græstype er den perfekte kombination af et high-end produkt og begrebet ”value for money”. Blandt mange installationer er SoccerPro MF Diamond ® installeret på 13.000 m² med drænmåtte på Kalvøen i Frederikssund.

Klik her for en samlet liste over referencerne i det meste af verden. Du kan se udtalelser for vore installationer under referencer.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK