Dræn:

Afdræning af en baneinstallation er et af de allervigtigste elementer, når du gør dig tanker om hvilket system der skal etableres.

Hos NKI arbejder vi helst med løsningen hvor der anvendes en drænplade.

dræn

Denne løsning sikrer 100% jævn dræning af banen, således at der, i frostvejr, aldrig vil opstå lunker på banen i tilfælde af ujævn afvanding som kan opstå mellem drænrør i en konventionel drænløsning.

Denne måtte er, med stor succes, brugt på fullsize-anlæg i Farum Park, Helsted IF, Morud, Efterskolen ved Nyborg, Tårup IF, Otterup, i Vivild, på 13.000 m² kunstgræsbane i Frederikssund, samt på 12.800 m² kunstgræsbane i Vorup FB i Randers.

Se gerne vore kunder og brugeres mening om systemet under udtalelserne i ”referencer

drænpladen dræner horisontalt, og har en drænkapacitet på det dobbelte af det beskrevne 180 mm./h. som foreskrevet af DBU i ”Testkriterier for kunstgræsbaner”. NKI har , i samarbejde med Limonta Sport, suverænt den største erfaring og de fleste FIFA** certificerede systemer med drænpladen.

  • Den drænplade som vi benytter os af, er produceret af en leverandør som har produceret DRAINAGE GEO- COMPOSITE (GCO) siden 1986. Det er en kæmpe aktør til byggeindustrien i Italien.
  • drænpladen til fodboldboldbaner er produceret siden 2006 og er godkendt af FIFA i adskillige ** systemer. drænpladen er en del af over 200 installationer i hele verden.
  • drænpladen er CE attesteret til en levetid over 25 år. (Se vedhæftede)
  • Vores leverandør tilbyder 10 års garanti på drænegenskaberne ved hver enkelt projekt.
installation

Installation af drænmåtte i Farum Park 2012


Bundopbygning drænplade:

udsnit

Som regel afgraves ca. 30 cm. muld og herover etableres et lag på ca. 25 cm. stabilgrus eller knus beton.

Finafretning foretages med stenmel og udføres med et fald på min. 6 ‰.

oversigt

Overfladevandet ledes horisontalt ud til siden til etablerede faskine og derefter ud til en recepient.

Konventionelt dræn:

Såfremt det fordres, etablerer vi naturligvis også kunstgræsbaner med konventionelle dræn. Muld afrømmes og der etableres drænrør i ca. 70 cm. dybde og en afstand på ml. 4 og 6 m. I drænrenden føres filtergrus op gennem ca. 20 cm. bundsikringssand. Som øverste lag ca. 15 cm. vandgennemtrængeligt stabilgrus samt afretningslag.

Uanset hvilken drænløsning som fordres, er vi hos NKI, særdeles bevidste om at bundarbejdet i en kunstgræsbane, er en så vigtig del af den samlede installation, så om det er os, eller en lokal entreprenør, som udfører bunden, følger vi altid et projekt fra start til slut, med henblik på at sikre os at jordentreprisen bliver af samme høje standard som kunstgræsbelægningen.

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK