Fodbold

Nordisk Kunstgræs

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole vil kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er den bedste til dine behov. Ring til os på 66 18 50 46, send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfyld vores kontaktformular - så hører du fra os hurtigst muligt.

Jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Mere end blot en leverandør

Når vi siger, at vi er partner, er det fordi, vi mener det. Vi vil gerne være mere end din leverandør, og det afspejler sig i vores meget høje prioritering af din bane - også efter installationen. Vi har vores egne montageteams, som kører i hele landet, og vi tillægger det meget stor betydning at vore installationer hele tiden fremstår i en stand, som svarer til græssets høje kvalitet.

Derfor vil du opleve, at NKI med jævne mellemrum aflægger din bane et besøg og kommer med løbende tilbagemeldinger om banens tilstand. På samme måde er vi altid interesseret i en vedvarende dialog med dig som kunde omkring konkrete ting som vedligehold, status på indfyld osv.

Close up Max S

Kyndig rådgivning fra vores eksperter

Ved opstarten af et projekt med kunstgræsbaner er der flere ting at tage højde for. Det er vigtigt, at man gør sig tanker om, hvilket system man ønsker at etablere. På vore produktsider her på hjemmesiden kan du læse om de forskellige elementer i systemerne til en kunstgræsbane - lige fra græstype til drænløsning og indfyldstype. Vi tilbyder naturligvis fyldestgørende rådgivning om alt fra baneplacering til projektbeskrivelse og prisoverslag.

Høj funktionalitet med lav vedligeholdelse

Fokus hos NKI ligger meget på de funktionelle egenskaber sat op mod mulighederne for at holde vedligeholdelsen på et minimalt niveau.

Med udgangspunkt i vores solide erfaring fra branchen kan vi rådgive dig om, hvilke systemer, der passer bedst til netop dine behov - hvad end det er en stadionbane eller en træningsbane, der er tale om. Vi ved alt om materiale, stråhøjde, fibertæthed, vedligeholdelse og alle de andre elementer, der er vigtige at have styr på, når man skal vælge det rette system.

Laboratorietestede og godkendte systemer

Alle de systemer, vi arbejder med hos NKI, er laboratorietestet og godkendt af både akkrediteret laboratorium samt FIFA.

Download vores huskeseddel for bygherrer her og husk: Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvilket system der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til os på 66 18 50 46, sende os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller udfylde kontaktformularen her på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vorup i Randers

Vorup Randers

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK