Fodbold

Nordisk Kunstgræs

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole, går med tanker om, at kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

Når vi siger, at vi er partner, er det fordi, vi mener det. Vi vil gerne være mere end din leverandør, hvilket også afspejles i vores meget høje prioritering af din bane, også efter installationen. Vi har vore egne montageteams, som kører i hele landet og vi tillægger det meget stor betydning at vore installationer, hele tiden, fremstår i en stand, som svarer til græssets høje kvalitet.

Derfor skal du påregne at NKI, med jævne mellemrum, aflægger din bane et besøg og kommer med en løbende tilbagemelding om din banes tilstand, ligesom vi altid er interesseret i en vedvarende dialog omkring konkrete ting som vedligehold, status på indfyld osv.

Close up Max S

Ved opstarten af et projekt med kunstgræsbaner er der flere ting at tage højde for. Det er vigtigt, at man gør sig tanker om, hvilket system man ønsker at etablere. På vore produktsider, her på hjemmesiden, er der mulighed for at tilegne sig viden omkring de forskellige elementer i systemerne til en kunstgræsbane. Lige fra græstype, til drænløsning og indfyldstype. Vi tilbyder naturligvis fyldestgørende rådgivning om alt fra baneplacering til projektbeskrivelse og prisoverslag.

Fokus hos NKI ligger meget på de funktionelle egenskaber, sat op mod mulighederne for at holde vedligeholdelsen på et minimalt niveau.

Vi har foretrukne systemer som vi har erfaret passer bedst til det beskrevne behov, hvad enten det er en stadionbane eller en træningsbane der er tale om. Når vi f.eks. foretrækker at arbejde med en 50 mm. stråhøjde er det fordi at man i denne type har anvendt samme mængde materiale som f.eks. i en 60 mm. Dermed opnår man en væsentlig forøgelse af fibertætheden, således genrejsningsevnen og muligheden for at spille ”på toppen” af fibren optimeres. Ligeledes er en forøget fibertæthed ensbetydende med mindre andel af vedligehold, da indfyldet holdes bedre på plads.

Uanset hvilken løsning som vi kommer frem til, er alle de systemer vi arbejder med hos NKI laboratorietestet og godkendt af både akkrediteret laboratorium samt FIFA.

Download vores huskeseddel for bygherre her og husk…: Endelig kontakt os hvis vi skal have en snak om hvilket system som passer bedst til dit behov.

Vorup i Randers

Vorup Randers

Udviklet af www.online-results.dk

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
kunstgraes.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK